Werken in het hospice

In Hospice De Regenboog wordt op respectvolle, deskundige en betrokken wijze zorg verleend. Gasten vanuit alle gezindten en met iedere levensvisie zijn welkom. Van bestuursleden en medewerkers (zowel verpleegkundigen als vrijwilligers) wordt verwacht dat zij de christelijke grondslag van de Stichting onderschrijven en betrokken zijn bij een kerkelijke gemeente.

Wanneer er vacatures zijn,  zullen we dat ook op deze pagina vermelden.

Op dit moment zijn er geen vacatures.

Werken in het hospice als verpleegkundige

In Hospice De Regenboog in Nunspeet bieden we 24-uur verpleging. Wij werken met een vast team van zelfstandige verpleegkundigen niveau 4 en 5 die worden ingezet via Privazorg Apeldoorn. We vragen van verpleegkundigen een opleiding verpleegkunde niveau 4 en/of 5 en enkele jaren ervaring in de palliatieve terminale zorg. Je bent in staat alle verpleegactiviteiten te coördineren, een deskundige  bijdrage te geven in het multidisciplinaire team  en je bent actief bezig met deskundigheidsbevordering.

Werken in het hospice als vrijwilliger

De vrijwilligers vormen een belangrijke groep medewerkers in het hospice. Zij zijn minimaal vier uur per week beschikbaar op verschillende tijden. Er is regelmatig werk overleg en ook deskundigheidsbevordering is een belangrijk element. Heb je interesse om als vrijwilliger aan de slag te gaan binnen ons hospice?  Stuur een email  aan info@hospicenunspeet.nl. Geef hierin aan wat je kunt betekenen. Op deze pagina staat nog meer informatie.

De coördinator vrijwilligers zal de email beantwoorden en je mogelijk uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Stagiaires

We staan open voor  stagiaires hbo-v of verpleegkundige niveau 4  die hun laatste stage willen doen. Reiskosten worden vergoed. Er is geen sprake van een stagevergoeding.

Breng een ander op de hoogtePin on Pinterest0Email this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0