Ervaringen

Hieronder delen we de ervaringen van anderen met de zorg in het hospice. Het verblijf in een hospice is een emotionele periode. Daarom is het belangrijk een goede keuze te maken. Als u zelf minder prettige ervaringen hebt met het hospice, dan horen we het ook graag. Kijk daarvoor op de pagina ‘uw mening telt’.

Lees hier wat ervaringen met hospice De Regenboog

Wat een super team. Trots en dankbaar zijn wij op jullie wat jullie de afgelopen 9 weken voor mijn vader hebben betekend. Bedankt en respect. Liefdevolle groet.

Mijn moeder is daar zo goed verzorgd.

Mijn lieve oma heeft hier 8 weken gelegen en ze kreeg geweldig hulp. Iedereen was zo aardig voor haar. Ze hebben mijn oma echt de laatste fijne weken gegeven en nu heeft ze rust.

Nogmaals erg bedankt voor de goede zorgen die jullie aan mijn oma gegeven hebben. Ik zal het nooit vergeten.

De liefdevolle zorg waarmee er voor de gast wordt gezorgd is met geen pen te beschrijven. Er is leven aan haar dagen/laatste levensfase toegevoegd. Waardoor wij als nabestaanden vele warme herinneringen hebben om te koesteren. Zowel de verpleegkundigen als de vrijwilligers zetten zich met hart en nieren in om van de laatste levensfase een eervolle en waardevolle tijd te maken. De kleine gebaren die werden gemaakt, geven de grootste herinneringen en warmte.

De zorg was uitstekend en er was ruim voldoende aandacht voor ons allemaal. Verder is het een hele rustige en huiselijke plek om te verblijven.

Een fijne warme omgeving voor patiënt en familie. Eén meter over de drempel en je voelt het. Geweldig.

Wat was uw ervaring? Als u hem doorstuurt plaatsen we hem anoniem op deze website.