5 oktober informatieavond in Oldebroek “altijd behandelen”?

In de serie informatieavonden “Van Betekenis” zijn we op 2 oktober in Elburg en op 5 oktober in Oldebroek. De vraag die we deze avond bespreken is : moeten we altijd behandelen? En wanneer stop je daarmee? We hebben gemerkt dat deze vragen veel leven en er is dan ook altijd veel belangstelling voor dit thema.

Let op, in tegenstelling tot veel andere avonden in deze serie vindt deze informatieavond in Elburg op een donderdag plaats.

Informatieavond op 2 oktober in Elburg: zorgen voor elkaar en familierelaties

In de serie “Van Betekenis” is er een informatieavond op 2 oktober in Elburg. Hospice De Regenboog, Stichting Wiel en zorgverlening Het Baken organiseren deze avond in dorpshuis t’Huiken. Een interactieve en informatieve avond wat betekent dat er veel ruimte is voor het stellen van uw vragen.

Zorgen voor elkaar, thuis neem je overal mee naar toe

Iedereen wordt geboren in een familie. En binnen die familie, binnen ons gezin van herkomst, leren we veel over het leven. Familie of het ontbreken ervan heeft invloed op ons gedrag en keuzes die wij in het leven maken.

Informatiebijeenkomst over het werken als verpleegkundige in het hospice

informatiebijeenkomst over het werken in het hospice van nunspeet, vacatures verpleegkundige hospice de regenboog nunspeet

Update 8/9  De informatiebijeenkomst is inmiddels achter de rug. We mochten een mooi aantal geïnteresseerden ontmoeten. De vacatures staan nog open tot 15 september. We zien uw sollicitatie met grote interesse tegemoet!

Op 7 september organiseren we van 14.00 uur tot 15.30 uur een informatiebijeenkomst over het werken als verpleegkundige in hospice De Regenboog Nunspeet.