Scholing palliatieve zorg

We delen onze kennis en ervaring graag met zorgprofessionals en studenten. De scholing palliatieve zorg maken we op maat zodat we een brede doelgroep kunnen informeren. We geven bijvoorbeeld gastlessen en incompany trainingen aan verzorgenden en verpleegkundigen in opleiding. Op deze pagina geven we een klein overzicht van ons aanbod. Als u meer informatie wilt kunt u contact opnemen via info@hospicenunspeet.nl

Gastlessen palliatieve zorg voor studenten

Voor leerlingen en studenten van het mbo en hbo geven we gastlessen op locatie. Er komen ook wel eens kleine groepjes studenten in het hospice. Aanvullend op de gastles krijgen ze dan een rondleiding door het hospice zodat het onderwerp nog meer voor hen gaat leven. De duur van de gastles is afhankelijk van de leervraag. Lees hier verder.

Cursus palliatieve zorg voor zorgprofessionals

De basiscursus palliatieve zorg heeft een vaste vorm. Deze cursus is bestemd voor verzorgenden en verpleegkundigen die in hun werk te maken hebben met de palliatieve terminale zorg. De curus beslaat drie dagdelen en heeft een vaste prijs. Natuurlijk is er ook een programma op maat samen te stellen. Lees hier verder.

Branchemeeting voor zorgprofessionals

De Branchemeeting is een jaarlijks terugkerend bijscholingsmoment voor zorgprofessionals in onze regio. We organiseren dit in samenwerking met het Netwerk Palliatieve Zorg Noordwest-Veluwe. Tot nu toe zijn er steeds accreditatiepunten toegekend, zodat individuele verpleegkundigen de bijscholing kunnen gebruiken voor het kwaliteitsregister in het kader van de BIG-registratie. Lees hier meer over de Branchemeeting van dit jaar.

Social media Houd ons in de gaten