Branchemeeting 2022

Lees hier alles over Branchemeeting 2022!

Zoals elk jaar wordt er in de week van de Palliatieve zorg een Branchemeeting georganiseerd door Hospice De Regenboog uit Nunspeet en Netwerk Palliatieve Zorg NoordWest-Veluwe. Branchemeeting 2022 wordt gehouden op donderdag 6 oktober van 19.00 tot 21.30 uur. De bijeenkomst wordt weer gehouden in de Opstandingskerk van Nunspeet. Alle zorgverleners op de Noordwest Veluwe zijn van harte uitgenodigd. Op deze pagina leest u over het programma en kunt u zich gelijk aanmelden.

Thema: Doodgewoon. Hoe open jij een gesprek over verlies? 

Het leveren van fysieke en praktische zorg is voor velen geen probleem. Het gesprek aangaan over existentiële onderwerpen kan soms ervaren worden als uitdagend en ingewikkeld.

Henri Heijink en Margot van Rijn, beide rouw-en verliestherapeut en trainer bij Centrum DUO, willen je 6 oktober 2022 meenemen in een dynamisch, interactief en ervaringsgerichte avond over dit thema.

In het eerste deel van de avond staan we stil bij de vraag wat je als zorgprofessional bij jezelf ontmoet als je te maken krijgt met verlies. Verlies kan een overlijden betreffen, maar ook ziekte, ouderdom en (andere) beperkingen. Henri en Margot maken gebruik van theoretische achtergronden en zetten je actief in beweging.

Het tweede gedeelte van de avond staat in het teken van de implementatie. Hoe begin je een gesprek? Wat helpt jou (en de ander) om het te durven? Hoe maak je verbinding? Onze wens is dat je geïnspireerd weer naar huis gaat om hiermee in de praktijk aan de slag te gaan.

Neem gerust contact op als u na het lezen van de rest van deze pagina nog vragen heeft. U kunt de uitnodiging hier downloaden.

Locatie Branchemeeting 2022

Dit jaar ontvangen we jullie graag in de Opstandingskerk in Nunspeet. Hier houden we ook regelmatig onze herdenkingsdiensten.

 

branchemeeting 2022 6 oktober branchemeeting hospice nunspeet

Praktische informatie

  • Voor zorgprofessionals in de regio NW Veluwe
  • Donderdag 6 oktober 2022
  • Opstandingskerk Nunspeet
  • Feithenhofweg 24, Nunspeet.
  • Tijdstip: 19:00-21.30 uur
  • Accreditatie is toegekend
  • Kosten deelname: € 15,-
  • Uitnodiging in PDF
  • Aanmelden via deze link
Sprekers en Organisatie Branchemeeting 2022

Margot van Rijn

Eigenaar van goedlopende praktijk voor rouw- en verliestherapie waar kinderen, jongeren en gezinnen terecht kunnen. Heeft al vele workshops, trainingen en lezingen over rouw en verlies gegeven aan professionals en andere geïnteresseerden. Is als nabestaande van zelfdoding persoonlijk begaan en professioneel nauw betrokken bij dit thema. Maakt zich hard voor openheid over dit onderwerp. www.centrumduo.nl

Henri Heijink

Zeer ruime ervaring als trainer en begeleider in de gezondheidszorg en in het sociale domein, met volwassenen en teams. Een brede persoonlijke en professionele ontwikkeling in onder andere: transactionele analyse, lichaamswerk, systemisch werken en omgaan met verlies. Vele jaren lid van een mannengroep, krachtig en kwetsbaar. Begeleidt graag mannen die te maken hebben met rouw en verlies. Er is niks te ‘fixen’. www.centrumduo.nl

palliatieve zorg noordwest veluwe
Branchemeeting Palliatieve zorg 2022 Ik wil mij graag aanmelden!