In de media

Regelmatig worden medewerkers van het hospice gevraagd om op te treden in de verschillende media. Zelf zoeken we de publiciteit op rond de week van de palliatieve zorg in oktober. Op deze pagina kunt u verschillende optredens terugkijken. De filmpjes en interviews geven een goed beeld van de palliatieve terminale zorg in Nunspeet.

Binnenkort op tv!

Half september waren de opnames voor het programma Uitgelicht van Family7. In de uitzending van 8 december 2021 vertellen een huisarts en verpleegkundige over de bijzondere zorg in een hospice. Wat is palliatieve zorg eigenlijk? Waarom kiezen mensen voor een hospice en blijven ze niet thuis? Tijdens de uitzending krijgt u een mooi digitaal inkijkje in het hospice.

Wat is palliatieve zorg?

Op 10 oktober 2020, de dag van de palliatieve zorg, kwam een filmpje uit van ‘Scherpte diepte’ van het Reformatorisch Dagblad. Onze coördinator vrijwilligers, een verpleegkundige en gast komen aan het woord.

De video geeft een mooi beeld van wat palliatieve zorg binnen een hospice inhoudt.

Compilatie 2e lustrum

In mei 2020 vierden we het 10 jarig bestaan. Om dit tweede lustrum te vieren binnen de mogelijkheden van de coronamaatregelen besloten we de vrijwilligers, collega’s en bestuursleden een taartje langs te brengen.

In dit filmpje ziet u daar een kleine impressie van.

Compilatie 2e lustrum

In 2020 bestond Hospice De Regenboog 10 jaar. We verspreiden de jubileumuitgave van het Hospicemagazine huis-aan-huis in Nunspeet en wijde omgeving.