Werken in het hospice

Werken in het hospice.

Wij werken met een vast team van zelfstandige verpleegkundigen. Zij worden ingezet via Blinkers. We vragen van verpleegkundigen een opleiding verpleegkundige niveau 4 en/of 5 en enige ervaring in het werken binnen de palliatief terminale zorg of oncologie. Verpleegkundigen zijn 24/7 verantwoordelijk voor de zorg in het hospice.

Als je ervan houdt om zelfstandig te werken in een multidisciplinair team, dan is werken in het hospice misschien iets voor jou. Het hospice is een protestants christelijk hospice. We vragen van de verpleegkundigen dan ook dat ze de christelijke mens – en zorgvisie kunnen uitdragen met respect voor de levensovertuiging van de gasten.

Lees over werken in het hospice als vrijwilliger

Stagiaires

Zoek jij een stage voor je opleiding HBO-V of verpleegkundige niveau 4? We hebben regelmatig plek voor een student die zijn of haar laatste stage wil lopen binnen het hospice.
Er is geen sprake van een stagevergoeding, reiskosten worden wel vergoed.

Informeer naar de mogelijkheden via info@hospicenunspeet.nl

Vacatures

Als je interesse hebt in het werken in het hospice kun je een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een open sollicitatie wordt op prijs gesteld. ZZP verpleegkundigen werken via Thuiszorgorganisatie Blinkers.

Op dit moment zoeken we vrijwilligers voor in de maanden juni tot september.