Samenwerking en netwerk

Samenwerking met ander (zorg)organisaties en verenigingen

Het Hospice maakt deel uit van een geïntegreerd aanbod van palliatieve terminale zorg in de regio. Er is een intensieve samenwerking met huisartsen, ziekenhuizen en andere zorg en welzijn organisaties. We bieden bijvoorbeeld in samenwerking met het Venster gespreksgroepen aan die gaan over rouw en verlies.
Het hospice neemt deel aan het Netwerk Palliatieve Zorg Noordwest Veluwe. Dit netwerk kan u als gast informatie geven over palliatieve terminale zorg maar het is ook een netwerk dat staat voor de professionalisering van de zorg.
Als hospice zijn we ook lid van:

  • De vereniging voor Vrijwillige Terminale Thuis Zorg, een koepelorganisatie
    voor organisaties in de vrijwillige palliatieve terminale zorg
  • De NPV – Zorg voor het leven (Nederlandse Patiënten Vereniging)
  • De Associatie Hospicezorg Nederland, die zich sterk maakt voor hoogwaardige hospicezorg met nadruk op kwaliteit, kennisopbouw en
    kennisspreiding.

Samenwerking met ondernemers uit Nunspeet en omgeving

Al sinds de bouw en inrichting van ons gebouw werken we heel prettig samen met ondernemers uit Nunspeet, Elburg, Oldebroek en omgeving. We worden regelmatig belangeloos geholpen. Omdat we geen bedrijven willen vergeten noemen we hier geen namen.

Wilt u ook iets betekenen voor het Hospice? Neem eens contact op met via info@hospicenunspeet.nl.

De foto’s op deze website zijn gemaakt door AHA Fotografie, Nunspeet. De website is gemaakt door Hayona in Nunspeet. Hosting en mailbeheer wordt gedaan door Serve It bv in Harderwijk.