Eindelijk weer een hospicemagazine

hospicemagazine hospicekrant

U heeft er even op moeten wachten. Maar er is weer een nieuw hospicemagazine uitgebracht. Het staat vol verhalen en uiteraard blikken we terug op de afgelopen tien jaar.

Het hospicemagazine is ook dit jaar weer vormgegeven en gedrukt door Drukkerij AVM uit Lunteren. Aan het magazine werkten verschillenden mee.
Het magazine werd mogelijk gemaakt door de vele ondernemers die wilden adverteren. Zo is het echt een blad voor en door mensen uit de omgeving van ons hospice geworden.

Op dinsdag 28 april wordt het hospicemagazine verspreid in het verzorgingsgebied van Hospice De Regenboog. Dus dan hebben we het over de Nunspeet, Oldebroek, Elburg, Doornspijk, Hierden, ’t Harde, Wezep en natuurlijk de kleine kernen daaromheen.
Helaas kon de verspreider dit jaar niet Vierhouten bedienen. Er is door Reijer van der Velde van Verspreidingsbureau NW-Veluwe heeft ervoor gezorgd dat er een stapel hospicemagazine mag liggen bij Supermarkt Mulder in Vierhouten. Dus daar kunt u een exemplaar ophalen.

Heeft u vanwege de huis-aan-huis-sticker geen exemplaar ontvangen? Dan kunt u even bellen of mailen met het hospice of één van de vele vrijwilligers vragen er een voor u mee te nemen. Omdat we tijdelijk een coronahospice zijn kunt u beter niet zomaar langskomen. Maar mail of bel gerust, dan leggen er een voor u klaar bij de voordeur.

U kunt het hospicemagazine ook online lezen.

Alle berichten in: Nieuws