Hospicekrant

Hospicekrant in NunspeetHospice Nunspeet brengt in samenwerking met Novente in Lunteren ieder jaar een hospicekrant uit. Er worden zo’n 33.750 exemplaren gedrukt zodat hij huis aan huis verspreid kan worden in ons verzorgingsgebied. Dus dat is in Nunspeet, Elspeet, Elburg, Wezep en de kleine kernen daarom heen.

Het doel is om mensen op de zorg binnen het hospice dicht bij de mensen te brengen. En er zijn zoveel mensen in Nunspeet betrokken bij het hospice dat het mooi is om ook iedereen te informeren. Er staat naast veel verhalen over vrijwilligers en gasten ook veel informatie in over de palliatieve zorg. Hieronder kunt u de lustrumuitgave van 2015 inzien.

Adverteren in de Hospicekrant 2016

Hospice De Regenboog geeft ook dit jaar een magazine uit.  Na vijf uitvoeringen als krant, hebben we vorig jaar een magazine verspreid in verband met ons eerste lustrum. Die uitvoering is zo goed bevallen, dat we hiermee doorgaan. We hebben veel positieve reacties ontvangen en het (bewaar)magazine wordt goed gelezen.

Ook dit magazine zal vol verhalen staan van familieleden en vrijwilligers en bevat interessante informatie over de palliatieve zorg.

Het magazine wordt de eerste week van oktober rond de internationale dag van de palliatieve zorg, verspreid in een oplage van 35.000 in de gemeenten Nunspeet, Elburg, Oldebroek en de plaatsen Hierden, Garderen en Uddel. De uitvoering is full-colour.

Ieder jaar zijn er weer veel ondernemers in Nunspeet en de omgeving die de krant mogelijk maken door het plaatsten van een advertentie. We zouden het zeer op prijs stellen als u (weer) zou willen adverteren in het magazine. De prijzen zijn afhankelijk van het formaat en liggen tussen de €132 en €850. Meer precieze informatie hebben we voor u beschikbaar. Mailt u hiervoor naar info ad hospicenunspeet.nl

Lustrum uitgave 2015

Bekijk hier de jubileumuitgave van 2015.

 

 

Breng een ander op de hoogtePin on Pinterest0Email this to someoneShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn3