Hospice Nunspeet brengt in samenwerking met Drukkerij AMV ieder jaar een hospicemagazine uit. Er worden zo’n 33.750 exemplaren gedrukt zodat hij huis aan huis verspreid kan worden in ons verzorgingsgebied. Dus dat is in Nunspeet, Elspeet, Elburg, Wezep en de kleine kernen daarom heen.

Het doel is om mensen op de zorg binnen het hospice dicht bij de mensen te brengen. En er zijn zoveel mensen in Nunspeet betrokken bij het hospice dat het mooi is om ook iedereen te informeren. Er staat naast veel verhalen over vrijwilligers en gasten ook veel informatie in over de palliatieve zorg. 

Adverteren in Hospicekrant 2020

Hospice De Regenboog geeft ook dit jaar een magazine uit. Dit jaar bestaat het hospice 10 jaar. Daarom komt het magazine dit jaar in de vorm van een lustrummagazine uit in de maand mei. Maar ook dit magazine zal vol verhalen staan van familieleden en vrijwilligers en interessante informatie over de palliatieve zorg.

Het magazine wordt de eerste week van mei verspreid in een oplage van 35.000 in de gemeenten Nunspeet, Elburg, Oldebroek en de plaatsen Hierden, Garderen en Uddel. De uitvoering is full-colour.

Ieder jaar zijn er weer veel ondernemers in Nunspeet en de omgeving die de krant mogelijk maken door het plaatsten van een advertentie. We zouden het zeer op prijs stellen als u (weer) zou willen adverteren in het magazine. De prijzen zijn afhankelijk van het formaat en liggen tussen de €. 155 en €. 896.

Verschillende ondernemers hebben van ons een brief gekregen met de vraag te adverteren. Als u de brief niet hebt gekregen, kunt u hem hier alsnog downloaden. Alvast heel hartelijk bedankt voor de medewerking.

Maar misschien geeft u liever een gift, ook dat is uiteraard mogelijk. Hospice De Regenboog heeft de ANBI-status. Dat maakt het geven van giften voor particulieren en bv’s extra interessant.

Bekijkt u de lustrumeditie van 2015

Ik wil graag adverteren

Ik geef Hospice De Regenboog toestemming om mijn gegevens te gebruiken voor het doel van dit formulier.

Lees hier het Privacyprotocol