Hospicekrant in NunspeetHospice Nunspeet brengt in samenwerking met Novente in Lunteren ieder jaar een hospicekrant uit. Er worden zo’n 33.750 exemplaren gedrukt zodat hij huis aan huis verspreid kan worden in ons verzorgingsgebied. Dus dat is in Nunspeet, Elspeet, Elburg, Wezep en de kleine kernen daarom heen.

Het doel is om mensen op de zorg binnen het hospice dicht bij de mensen te brengen. En er zijn zoveel mensen in Nunspeet betrokken bij het hospice dat het mooi is om ook iedereen te informeren. Er staat naast veel verhalen over vrijwilligers en gasten ook veel informatie in over de palliatieve zorg. 

Adverteren in de Hospicekrant 2019

Hospice De Regenboog geeft ook dit jaar een magazine uit. Ook dit magazine zal vol verhalen staan van familieleden en vrijwilligers en bevat interessante informatie over de palliatieve zorg.

Het magazine wordt de eerste week van oktober rond de internationale dag van de palliatieve zorg, verspreid in een oplage van 35.000 in de gemeenten Nunspeet, Elburg, Oldebroek en de plaatsen Hierden, Garderen en Uddel. De uitvoering is full-colour.

Ieder jaar zijn er weer veel ondernemers in Nunspeet en de omgeving die de krant mogelijk maken door het plaatsten van een advertentie. We zouden het zeer op prijs stellen als u (weer) zou willen adverteren in het magazine. De prijzen zijn afhankelijk van het formaat en liggen tussen de €132 en €850. Meer precieze informatie hebben we voor u beschikbaar. Mailt u hiervoor naar info@hospicenunspeet.nl

Bekijkt u de lustrumeditie van 2015