open dag

Op 9 oktober houden we een open dag!

Zoals elk jaar zetten we op de ‘Dag van de palliatieve zorg’ de deuren open voor belangstellenden. We ontmoeten ieder jaar mensen uit de buurt die nieuwsgierig zijn naar wat er allemaal gebeurd in het hospice. Ook voeren we mooie gesprekken met mensen die op zoek zijn naar zorg voor zichzelf of iemand binnen de familie. De open dag is ook een goed moment om te kijken of werken als vrijwilliger misschien iets voor u kan zijn.

U bent van harte welkom in 6 tijdblokken. Per tijdvak kunnen we 6 personen ontvangen voor kop koffie/thee en een rondleiding met daarin een uitleg over de palliatieve zorg die wij bieden. Dit jaar kunt u ook een korte presentatie volgen over ‘Kinderen en verlies’. Vanwege de privacy van onze gasten is het niet mogelijk om individueel een rondje te lopen door het hospice, daar heeft u vast begrip voor.

Via info@hospicenunspeet.nl kunt u zich opgeven voor één van deze tijdvakken: 10.00, 10.45, 11.30,  13.00, 13.45, 14.30. De aanmelding is definitief als u van ons een bericht heeft gekregen. Uiteraard kunt u zich ook telefonisch aanmelden via 0341-250962.

Bijgaande foto is gemaakt door AHA Fotografie. Zij heeft ook de foto’s gemaakt voor de nieuwe website die binnenkort online komt.

Open dag