Gaat u weer wandelen voor het hospice? Vorig jaar was de wandeltocht een groot succes. Dit jaar wandelen we op 14 september. Onderin deze pagina kunt u zich direct aanmelden. Lees het bericht van de organisatoren van deze wandeltocht.

Loop mee voor het hospice!

Ook dit jaar willen wij een wandeltocht organiseren waarvan de opbrengst bestemd is voor Hospice de Regenboog. We gaan wandelen in de omgeving van Hulshorst/Harderwijk.

• Datum: 14 september 2019
  • Afstand: ±15 km
  • Inschrijfgeld vanaf €12,50
  • Inschrijven om 09.00
  • Vertrek: 09.30 uur

Start en einde van de wandeling

De start van de wandeling(en) is bij de familie Karssen, Poppeswegje 17, 8077 RT te Hulshorst. We ontvangen u graag om 09.00 uur met een kop koffie of thee. Tijdens de wandeling is er een korte tussenstop. Rond 14.00 uur staat er bij de fam Karssen lekkere soep klaar, bereid door deze familie en vrijwilligers.

Opgeven voor de hospicewandeling

De animo voor deze wandeling was de afgelopen drie jaren groot. Wilt u zich voor 31 augustus 2019 opgeven via het onderstaand formulier of via:

Tip: stevige (wandel)schoenen!

Let op! Maximaal 60 deelnemers, dus vol is vol!

Aanmelden

U kunt met dit formulier meerdere mensen opgeven. Misschien loopt u met de hele Bijbelstudiegroep? Het e-mailadres dat u opgeeft gebruiken we ook om u te berichten als de wandeling onverhoopt toch niet door kan gaan. We willen u vragen dan uw medewandelaars verder in te lichten.

Deze mensen lopen gezellig mee

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door de organisatoren van deze wandeling. De e-mailadressen worden alleen gebruikt om u in te lichten als de wandeling onverhoopt niet kan doorgaan. Na de wandeling worden de gegevens verwijderd.

Wandelen voor het hospice!
Getagd op: