Hospice bestaat 10 jaar

Het hospice bestaat 10 jaar, hospice nunspeet, Hospice de regenboog

Op 3 mei 2010 gingen de deuren van De Regenboog open voor de eerste gasten. Hier gingen heel wat jaren van voorbereiding aan vooraf. Met dankbaarheid, blijdschap en trots kijken we iedere dag naar het hospice.

We willen alle inwoners van Nunspeet en omgeving hartelijk bedanken voor alle warmte, liefde en betrokkenheid die we de afgelopen 10 jaar hebben ontvangen. Steeds weer staan verenigingen, ondernemers, kerken en inwoners voor ons klaar. Op allerlei manieren merken we dat we echt een plek hebben binnen de samenleving.

Hart en handen

We vieren dit tweede lustrum onder het thema ‘Met hart en handen’. Lisa van Moort heeft een mooi logo ontworpen waarin dit thema wordt uitgebeeld. Op onze lustrumpagina kunt u lezen wat de gedachten van haar zijn geweest bij het logo.

Dit kunt u ook lezen in het magazine dat de afgelopen week is verspreid in ons verzorgingsgebied. De cover van het magazine heeft Lisa overigens ook ontworpen, net als de foto die u boven dit bericht ziet staan.

Dat het hospice 10 jaar bestaat wilden we groots vieren met vrijwilligers en belangstellenden. Maar dat gaat niet vanwege het corona virus waar we in Nunspeet zo veel mee te maken hebben. We maken van dichtbij alle onrust en verdriet mee die het covid-19 virus met zich meebrengt. Er is veel verdriet en onzekerheid, daar passen nu geen slingers en vlaggen bij. We wensen jullie veel sterkte en gezondheid toe! De medewerkers zullen vrijdag 8 mei iets van het bescheiden feest merken.

Alle berichten in: Nieuws