Gespreksgroepen corona en rouw

avond van betekenis

Het Venster en Hospice De Regenboog organiseren verschillende gespreksgroepen over rouw. De coronaperiode roept veel vragen en verdriet op bij de mensen die er intens mee te maken hebben gehad. Daarom kunt u zich nu aanmelden om in twee nieuwe gespreksgroepen corona gerelateerde ervaringen te delen. U kunt zich ook weer aanmelden voor de reguliere gespreksgroep over rouw.

Gespreksgroepen corona

Met corona in het ziekenhuis gelegen
Deze gespreksgroep is gericht op mensen die vanwege corona in het ziekenhuis opgenomen zijn geweest. Zo’n ziekenhuisopname doet veel met een mens. Lees verder

Naaste verloren aan corona
Deze verliesgroep is gericht op mensen die een naaste aan Corona hebben verloren. Misschien is deze periode heel raar verlopen en ging het allemaal vreselijk snel. Misschien heeft u zelfs geen afscheid kunnen nemen. Het is goed om daar over te praten met mensen die hetzelfde hebben meegemaakt als u. Lees verder.

Gespreksgroep rouw

Verliesgroep voor mensen die een partner hebben verloren
Deze gespreksgroep gaat bij voldoende aanmeldingen van start in het najaar van 2020. Deze verliesgroep is gericht op mensen die hun partner hebben verloren. Lees verder.

Deze gespreksgroepen gaan van start zodra er voldoende aanmeldingen zijn. De gespreksgroepen worden geleid door een maatschappelijk werker en/of een verpleegkundige.

Alle berichten in: Nieuws