Branchemeeting 2020

De voorbereidingen voor Branchemeeting 2020 zijn in volle gang. Het bijscholingsmoment zal dit jaar online plaatsvinden op 8 oktober van 19.30-21.00 uur. Op deze pagina lees je meer over de inhoud van de meeting. Wilt u zich direct aanmelden, dan klikt u eenvoudig hier. U kunt de uitnodiging ook in PDF formaat lezen (en printen voor uw prikbord)

Het thema is Mentaal Fit, hoe blijf je op de been als zorgverlener

Door:                   Helen Dowling Academie
Voor:                   Verpleegkundigen en verzorgenden
Datum:                Donderdag 8 oktober 19.30 tot 21.00 uur
Hoe:                    via ZOOM

Binnen de palliatieve zorg werken we vanuit de overtuiging dat we alleen die zorg verlenen, zoals we die zelf ook zouden willen ontvangen. Zo staan we dicht bij onze manier van zorgverlenen en blijven we in contact met zowel de mensen die we verzorgen als hun naasten. Dit vraagt improviseren en aanpakken en dat doen we voortdurend… dag en nacht. Hoe zorg je hierin ook goed voor jezelf zodat je je werk blijvend met kwaliteit en inspiratie kunt uitvoeren en uitval voorkomt?

Speciaal over dit thema is er voor jou, als zorgprofessional, deze branchemeeting georganiseerd. We hopen dat deze avond jou ondersteuning zal geven om binnen je draagkracht te kunnen functioneren en optimaal samen te werken.

Het programma zal bestaan uit een afwisseling van een filmpje, theorie, een oefening en doorpraten in gespreksgroepjes. Dit maakt dat de avond ervaringsgericht, leerzaam en persoonlijk is.

Trainster Ruth Keuning van het Helen Dowling Instituut is de hoofdspreekster. Als zelfstandig trainer/coach heeft ze ruime ervaring in het faciliteren van persoonlijke en professionele ontwikkeling van teams en individuele medewerkers.

Programma Branchemeeting Palliatieve zorg 2020

Branchemeeting 2020 is een samenwerking tussen Netwerk Palliatieve Zorg Noordwest Veluwe en Hospice De Regenboog in Nunspeet. De aanmelding verloopt net als voorgaande jaren via het netwerk. Via de knop hieonder kunt u zich direct aanmelden. Na de aanmelding ontvangt u op het door u opgegeven emailadres een link waarmee u de Branchemeeting kunt meemaken.

Want je kunt alleen maar goede zorg verlenen als je ook goed voor jezelf zorgt!

Vanaf 19.00 uur               Mogelijkheid om deel te nemen.
Bij vragen over Zoom is er gelegenheid om deze te stellen
19.30                               Welkomswoord door Hospice
19.35 – 19.45                  Filmpje
19.45 – 20.20                   Training door Ruth Keuning
20.20                               Verzorg voor jezelf koffie/thee met iets lekkers
20.30                               starten groepsgesprek in outbreak rooms
20.45                               Chatvragen worden beantwoord door Ruth
21.00                               Afronden en afsluiten door Hospice

Ware levenskunst is voor mij om, juist in lastige levensfases, in verbinding te zijn met jezelf, de ander en de situatie. Als ik kan bijdragen aan de verdere ontwikkeling van die levenskunst zowel bij mezelf als bij anderen, dan is mijn dag meer dan geslaagd.

Ruth werkt sinds 2019 bij het HDI en verzorgt trainingen en workshops bij de Helen Dowling Academie. Als zelfstandig trainer/coach heeft ze ruime ervaring in het faciliteren van persoonlijke en professionele ontwikkeling van teams en individuele medewerkers.

Online via Zoom

De Branchemeeting 2020 is een online variant in verband met corona. We gebruiken hiervoor het programma Zoom. Alleen mensen met de juiste link kunnen deelnemen aan de Branchemeeting. Zodra u zich hebt aangemeld krijgt u op het door u opgegeven emailadres een link. Als u daarop klikt wordt u gevraagd het programma Zoom te installeren. Het programma wordt u dan aangeboden. Als u het prettig vindt kunt u dat ook ruim van te voren doen. U kunt het programma Zooom vinden op deze pagina. En hier krijg u wat toegankelijke informatie over het programma.

Aanmelden

De aanmelding voor de online Branchemeeting 2020 is geopend. We vinden het leuk als hele teams meedoen met de scholing, maar de inschrijving kan alleen individueel. Via de knop hiernaast gaat u direct naar de inschrijfmodule.

Lees hier het verslag van Branchemeeting 2019

U kunt hier de uitnodiging in PDF bekijken.