Branchemeeting 2018 is ondertussen al weer voorbij. Lees hier een terugblik van één van de aanwezigen. Zodra er nieuws is over 2019 zullen we dit op deze pagina melden

Expertisecentrum Hospice De Regenboog Nunspeet organiseert samen met het Netwerk Palliatieve Zorg de Branchemeeting 2018. U bent als zorgprofessional van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn op 11 oktober 2018. Onderin deze pagina kunt u zich aanmelden voor dit bijscholingsmoment.

Het thema is dit jaar: ‘Levend verlies’.
Als iemand in de laatste levensfase verkeerd wordt er veel verlies geleden. Denk aan het verlies van autonomie en aan regieverlies. Hoe kan je hier als verpleegkundige of verzorgende de zorgvrager en zijn omgeving in begeleiden.

De Branchemeeting vindt ook dit jaar plaats in De Hoeve van Nunspeet, Elspeterweg 14, 8071 PA Nunspeet.

Als u een TomTom gebruikt wordt u aangeraden de postcode te gebruiken voor het bepalen va de route. De Hoeve van Nunspeet ligt op loopafstand van het station. Inloop 18.15 uur en 18.45 start het programma. Het complete programma kunt u hier bekijken en printen.

Spreker

De spreker tijdens Branchemeeting 2018 is prof. dr. Manu Keirse. Hij is klinisch psycholoog en specialist met betrekking tot rouwverwerking in de laatste levensfase. Onlangs was hij te horen en te zien in De Verwondering.

Zorgprofessionals

De Branchemeeting is bedoeld voor alle zorgprofessionals in onze regio. Een moment vol inspiratie en ontmoeting.

Accreditatie

De V & VN heeft deze bijscholing geaccrediteerd met 2 accreditatiepunten. Voor iedereen verloopt de aanmelding via het Netwerk Palliatieve Zorg.