Alle zorgprofessionals zijn op 10 oktober 2019 van harte welkom op de Branchemeeting in Nunspeet. Dit jaar wordt dit inmiddels beroemde moment van ontmoeting en bijscholing gehouden in Zalencentrum De Pineta in Nunspeet.

De Branchemeeting wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd door het expertisecentrum van Hospice De Regenboog in samenwerking met Netwerk Palliatieve zorg Noordwest-Veluwe. Voor verpleegkundigen is accreditatie aangevraagd bij de V&VN, de beroepsvereniging voor verzorgenden en verpleegkundigen.

Thema: Angst, een moeilijke vangst

Het thema is dit jaar ‘Angst, een moeilijke vangst’. De sprekers dr. Everlien de Graaf, Gon Uyterwaal en drs. Margriet Sprong zullen vanuit hun eigen invalshoek dit thema benaderen. Begin september zullen we meer details van het programma bekendmaken.

Wilt u deze Branchemeeting 2019 bijwonen, zet de datum dan vast in uw agenda. Op www.hospicenunspeet.nl/branchemeeting kunt u deze mededeling ook lezen. Daar verschijnt begin september ook het exacte programma van deze avond en een verdere invulling van de lezingen.

Aanmelden

De aanmelding van alle deelnemers gaat via het Netwerk Palliatieve Zorg Noordwest-Veluwe. U kunt zich hier vast aanmelden voor deze Branchemeeting in Nunspeet.

Overigens, op deze pagina kunt u een impressie van de vorige editie van de Branchemeeting bekijken. De deelnemers waren na afloop erg enthousiast.

Branchemeeting in Nunspeet