Branchemeeting in Nunspeet

Hoe zorg je goed voor jezelf zodat je je werk blijvend met kwaliteit en inspiratie kunt uitvoeren en uitval voorkomt? Over het thema Mentaal Fit zal Hospice De Regenboog in samenwerking met Netwerk Palliatieve zorg Noordwest Veluwe een branchemeeting avond organiseren. De Branchemeeting in Nunspeet is dit jaar een online bijscholingsmoment. We hopen weer veel zorgprofessionals te treffen.

Mentaal Fit, hoe blijf je op de been als zorgverlener

Door:                   Helen Dowling Academie
Voor:                   Verpleegkundigen en verzorgenden
Datum:                Donderdag 8 oktober 19.30 tot 21.00 uur
Hoe:                    via ZOOM

Binnen de palliatieve zorg werken we vanuit de overtuiging dat we alleen die zorg verlenen, zoals we die zelf ook zouden willen ontvangen. Zo staan we dicht bij onze manier van zorgverlenen en blijven we in contact met zowel de mensen die we verzorgen als hun naasten. Dit vraagt improviseren en aanpakken en dat doen we voortdurend…. dag en nacht. Hoe zorg je hierin ook goed voor jezelf zodat je je werk blijvend met kwaliteit en inspiratie kunt uitvoeren en uitval voorkomt? Want je kunt alleen voor een ander zorgen als je ook goed voor jezelf zorgt.

Programma Branchemeeting

Speciaal over dit thema is er voor jou, als zorgprofessional, deze branchemeeting georganiseerd. We hopen dat deze avond jou ondersteuning zal geven om binnen je draagkracht te kunnen functioneren en optimaal samen te werken. Het programma zal bestaan uit een afwisseling van een filmpje, theorie, een oefening en doorpraten in gespreksgroepjes. Dit maakt dat de avond ervaringsgericht, leerzaam en persoonlijk is.

Trainster Ruth Keuning van het Helen Dowling Instituut is de hoofdspreekster. Als zelfstandig trainer/coach heeft ze ruime ervaring in het faciliteren van persoonlijke en professionele ontwikkeling van teams en individuele medewerkers.

Op onze speciale pagina over de Branchemeeting kunt u het volledige programma bekijken en meer informatie over de spreekster lezen.

Online via Zoom

De Branchemeeting 2020 is een online variant in verband met corona. We gebruiken hiervoor het programma Zoom. Alleen mensen met de juiste link kunnen deelnemen aan de Branchemeeting. Zodra u zich hebt aangemeld krijgt u op het door u opgegeven emailadres een link. Als u daarop klikt wordt u gevraagd het programma Zoom te installeren. Het programma wordt u dan aangeboden. Als u het prettig vindt kunt u dat ook ruim van te voren doen. U kunt het programma vinden op deze pagina. En hier krijg u wat toegankelijke informatie over het programma.

Meld je aan

De aanmelding voor de online Branchemeeting 2020 is geopend. We vinden het leuk als hele teams meedoen met de scholing, maar de inschrijving kan alleen individueel. Via de knop hiernaast gaat u direct naar de inschrijfmodule.

Alle berichten in: Branchemeeting