Webinar rouw in coronatijd - 4 februari 2021 om 19.30 uur

Op donderdag 4 februari om 19.30 uur organiseert de gemeente Nunspeet een webinar over rouw in coronatijd. U hoeft zich niet aan te melden, u kunt zo meedoen.

Het coronavirus houdt ons nu al maanden in de greep. Het is een extra zware periode voor mensen die een dierbare verloren hebben. Het rouwproces staat onder druk in deze tijd. In rouw wil je dicht bij elkaar zijn, elkaar omhelsen en elkaar letterlijk steunen. Hierom is het belangrijk om aandacht te hebben voor het rouwproces. Weten hoe rouw werkt kan daarbij helpen.

Daarom organiseert de gemeente Nunspeet in samenwerking met Het Venster, Hospice De Regenboog, de GGD en inwoners van Nunspeet een webinar “rouw in coronatijd”. Er wordt stilgestaan bij het rouwproces, ervaringsverhalen worden gedeeld en er worden praktische tips gegeven wat u kunt doen om uw eigen rouwproces of het proces van een naaste te verlichten. De avond wordt geopend door de burgemeester van Nunspeet.

U hoeft zich niet aan te melden voor dit webinar want de bijeenkomst wordt uitgezonden via youtube. U kunt meedoen via deze link.

Een webinar is een online bijeenkomst of cursus. Als u via uw eigen computer, tablet of telefoon inlogt kunt u de sprekers en eventuele filmpjes zien en horen. Deelnemers zien elkaar niet, vaak kunt u wel via de chatfunctie vragen stellen. Bij een besloten bijeenkomst moet u zich aanmelden zodat u men u een link kunt sturen naar de juiste webpagina. Soms is de bijeenkomst openbaar en wordt hij uitgezonden via een lifestream, bijvoorbeeld via Facebook of Youtube.

Alle berichten in: Nieuws