Thema-avond: wat is palliatieve zorg en welke zorg is er voor de omgeving

thema-avond: wat is palliatieve zorg 10 februari in nunspeet

Onder de naam Van Betekenis organiseren Hospice Nunspeet, Stichting het Venster en Stichting Welzijn Nunspeet informatieavonden over uiteenlopende onderwerpen rond de palliatieve fase van het leven. In de afgelopen jaren zijn er al verschillende onderwerpen de revue gepasseerd. Deze keer gaat het over het hart van de palliatieve zorg. Dus voor uw agenda: 10 februari, thema-avond: wat is palliatieve zorg?

Waar gaat het om bij palliatieve zorg

Tijdens deze thema-avond staat de vraag Wat is palliatieve zorg en welke zorg is er in de palliatieve fase voor de omgeving? centraal. Palliatieve zorg is de zorg die aan mensen gegeven wordt die in de laatste fase van hun leven zijn gekomen.

Palliatiefconsultarts en huisarts in Doornspijk dr. Mark Pul zal vertellen wat palliatieve zorg in de laatste fase van het leven inhoudt.

Willemien Schep zal als netwerkcoördinator palliatieve zorg Noordwest Veluwe vertellen over de vragen die er vaak zijn bij de familie van iemand in de palliatieve fase. Zo zal ‘Het gesprek’ voorbijkomen. Dat is het gesprek over de wensen van iemand in de laatste fase van zijn of haar leven. En ze zal ook stilstaan bij de vraag hoe je het kunt volhouden als je naaste bent van iemand in deze laatste fase. U kunt hier de uitnodiging downloaden.

Aanmelden

De informatieavond ‘Van Betekenis wordt gehouden op 10 februari in Veluvine, F.A. Molijnlaan 186 in Nunspeet. Deze voor u kosteloze avond begint om 19.30 uur en zal om 21.00 worden afgesloten. Vanaf 19.15 bent u van harte welkom.

U kunt zich voor deze avond aanmelden tot 7 februari bij Stichting Welzijn Nunspeet 0341-252020 of mail naar info@welzijnnunspeet.nl,

Alle berichten in: Informatieavond