Contact- en bankgegevens

Voor vragen of advies staan wij tijdens kantooruren voor u klaar. We maken altijd tijd voor een advies gesprek of een rondleiding als u geïnteresseerd bent in een verblijf in het Hospice. Als er een snelle opname nodig is in het weekend kunt u ook contact opnemen. Het telefoonnummer van Hospice De Regenboog in Nunspeet vindt u hieronder. Als u belt met het centrale telefoonnummer van hospice De Regenboog krijgt u meestal een vrijwilliger aan de lijn die u kan doorverbinden met de coördinator.

Uiteraard kunt u ook een email sturen naar één van de coördinatoren via het algemene emailadres.
Voor sfeer en nieuwsberichten kunt u kijken op deze site maar ook op onze Facebookpagina. We vinden het leuk u ook daar te ontmoeten.

Ons post- en bezoekadres is:
Hospice de RegenboogTelefoonnummer Hospice De Regenboog
Potsgildewegje 3
8071 WP Nunspeet
telefoon 0341-250962
fax 0341-253763

Bankgegevens

Voor zakelijke betalingen gebruikt u  NL93RABO 0384 7676 99

Voor giften staat de rekening van Stichting Vrienden van de Hospice voor u klaar NL65 RABO 0121457435

Verzorgingsgebied

Ons Hospice is er in ieder geval voor de mensen uit Nunspeet, ‘t Harde, Wezep, Elburg, Oldebroek, Hierden, Uddel, Garderen, Doornspijk, Elspeet en Hulshorst en andere kleinere plaatsen die onder de gemeenten Nunspeet, Elburg en Oldebroek vallen. Maar verder is ieder welkom die in Hospice De Regenboog in Nunspeet wil verblijven.

U kunt middels dit formulier contact met ons opnemen. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen of uw email beantwoorden.

Aanhef*
De heerMevrouw

Naam*

E-mailadres*