Presentatie van de informatieavond ‘Altijd behandelen, wanneer stop je’?

presentatie van de informatieavond 'altijd behandelen, wanneer stop je' Er was heel veel belangstelling voor de informatieavond van 13 februari in Nunspeet. We moesten zelfs mensen teleurstellen. Verschillende aanwezigen vroegen om de presentatie van de informatieavond ‘Altijd behandelen, wanneer stop je’? In dit bericht kunt u de presentatie nog eens bekijken en onderin het bericht kunt u de hand-out downloaden.

Jeanine de Ruiter ging als oncologieverpleegkundige binnen het St. Jansdal met ons in de gesprek over het onderwerp ‘Altijd behandelen, wanneer stop je’? En door het mooie aantal aanwezigen konden we goed het gesprek voeren met elkaar. Aan de hand van cases en stellingen werd de vraag ‘altijd behandelen, wanneer stop je’ goed duidelijk.

Om het interactieve karakter van de avonden ‘Van Betekenis’ te kunnen volhouden is er een maximum aan het aantal deelnemers. We moesten helaas mensen teleurstellen maar we konden nu goed in kleine groepjes met elkaar praten over de cases en stellingen die we voorlegden.

De serie  “Van Betekenis” is een samenwerking van Hospice De Regenboog met steeds wisselende partners. Deze avond kwam mede dankzij SWON/SWN en Het Venster tot stand. De foto’s (op onze Facebookpagina kunt u er nog meer zien) zijn gemaakt door medewerkers van Stichting Welzijn Nunspeet. Wilt u ook eens een avond meemaken? Als u uw e-mailadres achterlaat in het blok ‘Het nieuws altijd in je postbus‘ die u hier in de rechterkolom van deze pagina kunt vinden komt het bericht vanzelf in uw mailbox.

Hier kunt u de presentatie nog een keer bekijken. Elke pagina wordt zo’n 10 seconden getoond.

Download hier de hand-out van de presentatie van de informatieavond ‘Altijd behandelen, wanneer stop je’ die gehouden werd door Jeanine de Ruiter. Als u delen van de presentatie gaat gebruiken waarderen we het zeer als u daarbij de naam van Jeanine de Ruiter en het logo van Van Betekenis wilt gebruiken.

Bewaren

Bewaren

Alle berichten in: Informatieavond