PERSBERICHT samenwerking RST Zorgverleners

Hospice De Regenboog en RST Zorgverleners gaan samenwerken

 

Vanaf 1 oktober 2023 gaat hospice De Regenboog in Nunspeet samenwerken met RST Zorgverleners, een organisatie die onder andere verpleging en verzorging biedt in de thuissituatie. Onlangs ondertekenden Gerrinda van der Veen (directeur van Hospice De Regenboog) en Peter Boudewijn (voorzitter van de raad van bestuur van RST Zorgverleners) daarvoor de overeenkomst.

Hospice De Regenboog is en blijft een zelfstandige zorgvoorziening voor mensen in de laatste levensfase. 24 uur per dag zijn er professionele verpleegkundigen en vrijwilligers aanwezig om palliatief terminale zorg te verlenen. Vanaf 1 oktober wordt RST Zorgverleners als hoofdaannemer verantwoordelijk voor de contracten met zorgverzekeraars en zorgkantoren voor de zorg die in het hospice geboden wordt. Daarmee neemt het de rol over van thuiszorgorganisatie Blinkers.

RST Zorgverleners en hospice De Regenboog zijn blij met de overeenkomst. Van der Veen: “Naast de zakelijke overeenkomst, die zorgt voor de toekomstbestendige continuïteit van zorg in het hospice, biedt het een mooie gelegenheid voor samenwerking op het gebied van palliatief terminale zorg. Thuis als het kan, en in het hospice als het nodig is. Het is ook een mooie kans om over en weer kennis te delen en elkaar te versterken.”

Persbericht – Hospice De Regenboog en RST Zorgverleners gaan samenwerken

Alle berichten in: Nieuws