Informatieavond op 13 februari in Nunspeet over ‘Altijd behandelen? Wanneer stop je?’

8/2/17 Deze avond is volledig vol geboekt. Met dit onderwerp doen we ook de andere gemeenten binnen ons gebied aan dus houdt de berichtgeving in de gaten. U bent dan van harte welkom.

In de serie ‘Van Betekenis’ is de volgende informatieavond op 13 februari in Nunspeet.  En deze keer gaat het over het thema ‘Altijd behandelen? Wanneer stop je?’informatieavond op 13 februari in Nunspeet Ernstig Ziek, want dan? Mantelzorgers, kanker, ziekte, terminaal

Als u ineens ziek wordt of in de familie te maken krijgt met ziekte dan komen er veel vragen op u af. Want er zijn zoveel soorten behandelingen, zoals chemokuren, bestralingen, medicatie.
En wanneer begin je aan een behandeling en mag je ook stoppen? Wie bepaalt dat en hoe wordt dat bepaald? Wat als je zelf heel lang door wil gaan of juist niet?

Mw. Jeanine de Ruiter, werkzaam als oncologie verpleegkundige in het St.Jansdal in Harderwijk komt met ons praten over dit onderwerp. Ook spreken we over deze vragen:  Wat is kwaliteit van leven voor u? Ga je door tot het niet meer kan, probeer je alles, moet alles wat kan, of heb je daarin een keuze? En hoe gaan artsen en verpleegkundigen hiermee om, bijvoorbeeld op een afdeling oncologie?

De informatieavond op 13 februari in Nunspeet wordt gehouden in de Veluvine, F.A.Molijnlaan 186 .

Vanaf 19.15 uur bent u welkom de bijeenkomst start om 19.30 uur en zal rond 21.00 uur zijn afgelopen.

Deelname aan de avond is gratis.

Aanmelden en informatie: info@hospicenunspeet.nl; tel. 0341 250962. U kunt ook onderstaand formulier gebruiken.

Graag aanmelden voor 8 februari.

BLIJF NIET MET VRAGEN ZITTEN.

LAAT U INFORMEREN VOOR NU OF VOOR LATER.

U BENT VAN HARTE WELKOM!

AANMELDEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK. Dit onderwerp gaat in de serie ‘van betekenis’ nog verder op reis naar andere gemeenten rond Nunspeet. Houdt de berichtgeving in de gaten.

Bewaren

Bewaren

Alle berichten in: Informatieavond