Informatieavond over het levenstestament in Elburg

Op 16 januari 2017 organiseert het hospice De Regenboog in Nunspeet, samen met stichting Wiel en zorgverlening het Baken een informatieavond over het levenstestament in Elburg. De avoinformatieavond over het levenstestament in Elburgnd wordt gehouden  in dorpshuis ‘t Huiken.  Huisarts M. Boer en notaris G. Megchelsen, beiden uit Elburg,  lichten de aspecten en hun ervaringen over het levenstestament toe, ieder vanuit eigen praktijk. Er is volop gelegenheid tot het stellen van  vragen.

In het levenstestament legt u bijvoorbeeld vast wie er voor u beslissingen mag nemen als u het zelf niet meer kunt. Vragen die we graag voor ons uitschuiven maar het is toch verstandig hier op tijd over na te denken. Jong en oud is van harte welkom op deze informatieavond over het levenstestament in Elburg.

Inloop vanaf 19:15 uur en de avond duurt tot 21.30 uur. Dorpshuis ’t Huiken vind u aan de Lange Wijden 33, 8081 VS Elburg.

Deze avond is onderdeel van de serie gespreksavonden/informatieavonden ‘Van Betekenis’. We organiseren verschillende avonden met verschillende onderwerpen in de gemeenten rond Nunspeet. Zo is er op 13 februari weer een avond in De Veluwine in Nunspeet. Dan gaat het over ‘behandelen of niet? Doen wat alles kan en wanneer is het verstandig om te stoppen met behandelen’.

Inloop vanaf 19.15 uur. De avond duurt tot 21.30 uur.  Op 13 februari is er weer een avond in de Veluvine in Nunspeet. Dit keer over: behandelen of niet? Doen we alles wat kan of en wanneer is het verstandig om te stoppen met behandelen.

Alle berichten in: Informatieavond