Het hospice bestaat 7 jaar en we kregen een cadeautje

hospicezorg in NunspeetOp 3 mei bestaat ons hospice officieel 7 jaar. Zolang bieden we nu al weer hospicezorg in Nunspeet. We zijn erg dankbaar voor de afgelopen tijd. Reden voor een klein feestje aan onze keukentafel.

En op zo’n dag kijken we ook even terug naar het lustrumfeest van 2 jaar geleden.  Wat was het warm die dag, weet u dat nog? Warm vanwege het vroege zomerweer en vanwege alle fijne reacties en tekenen van medeleven. De presentaties van het minisymposium worden overigens nog steeds regelmatig bekeken door bezoekers van onze website.

Cheque van de Rabobank-bedrijven

cheque van rabo bedrijven nunspeet, hospice zorg in Nunspeetwe zijn steeds weer verrast door de betrokkenheid van bedrijven, organisaties, instellingen en kerken.

Vandaag kregen we een cheque uitgereikt van Rabobank -bedrijven. We zijn hier erg blij mee. Het voelt als een cadeautje op onze verjaardag. De cheque van €1000,00 is bestemd voor de Stichting Vrienden van Hospice De Regenboog. Fijn dat we zo de nodige zaken en activiteiten kunnen financieren waarmee we een echt thuis voor onze gasten kunnen bieden.

 

Nu we toch uw aandacht hebben: we hebben nog een beperkt aantal cd’s liggen van Arjan en Edith Post. Misschien een goed idee als moederdag of vaderdagcadeau?  U kunt ze hier vinden.

Alle berichten in: Nieuws