Gespreksgroep Verlies van een partner begint in april 2020

In april 2020 start de nieuwe gespreksgroep Verlies van een partner. Op 6 ochtenden praten we in een vaste kleine groep over rouw en het delen van verdriet.

“Het heeft mij heel goed gedaan. Het heeft mij geleerd dat ik niet de enige ben. Met lotgenoten kun je makkelijker praten. Het praat anders als met familie. Ik raad anderen vooral te gaan, want het help echt!”

Gespreksgroep Verlies van een partner

Hospice De Regenboog en Het Venster starten in april een gespreksgroep Verlies van een partner. Net als vorig jaar kunnen deelnemers in gesprek over het verlies dat ze hebben meegemaakt. Het overlijden van een man of vrouw is een gebeurtenis die diep ingrijpt in een mensenleven. Het heeft invloed op veel terreinen van het leven. Het delen van gedachten en ervaringen met anderen in een vergelijkbare situatie kan hier bij helpend zijn.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn: het delen van verdriet, levensterreinen en rouwtaken, hoe gaat u om met allerlei vragen die op u afkomen en hoe verder?

Praktische informatie

Wanneer: 2, 9, en 16 april en 7, 14 en 28 mei
Tijd: 10.00-11.30 uur (2 april van 10.00 – 12.00 uur )
Waar: Het Venster, Elburgerweg 15, Nunspeet
Kosten: De kosten zijn €10,00 per persoon.

De gespreksgroep bestaat uit ongeveer 6 deelnemers.
Aanmelding graag vóór 24 maart. Voor aanmelding en/of vragen kunt u contact opnemen met Christiaan Kapaan via email cw.kapaan@hetvenster-nunspeet.nl of via 0341-25 72 42.

Gespreksgroep Verlies van een partner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *