Branchemeeting en accreditatie

Goed nieuws voor verpleegkundigen! Aan de Branchemeeting in Nunspeet zijn ook in 2019 weer twee accreditatiepunten toegekend.

De Branchemeeting is steeds weer een mooi netwerk- en bijscholingsmoment voor verzorgenden, verpleegkundigen en andere zorgprofessionals. Ook dit jaar hebben we bij de V&VN accreditatiepunten aangevraagd. En deze week hoorden we dat deze punten zijn toegekend aan de branchemeeting. Dat is dus goed nieuws voor de verpleegkundigen die de competenties ‘kennis en wetenschap’, ‘communicatie’ en ‘professionaliteit’ willen bijscholen. U kunt hier de scholing vinden op de website van V&VN.

Programma

Branchemeeting 2019 heeft als thema ‘Angst, een moeilijke vangst’. De uitgenodigde sprekers zullen dit onderwerp vanuit de wetenschap en de verpleegkundige praktijk benaderen. Ze willen een brug leggen tussen theorie en praktijk. Hoe kunnen we omgaan met angst in de laatste fase van het leven. Lees hier alle informatie over de Branchemeeting.

Aanmelden voor de Branchemeeting in Nunspeet

U kunt zich nog aanmelden. Er zijn al aardig wat inschrijvingen en het loopt nu ineens hard. Dus wees er snel bij. De aanschrijving verloopt voor iedereen via de website van het Netwerk Palliatieve Zorg Noordwest-Veluwe. Dus ook voor hen die niet voor de accreditatie gaan. Aanmelden is alleen per persoon mogelijk, dus uw collega’s moeten zich zelf opgeven. Via onderstaande knoppen kunt u hen gelijk op de hoogte brengen van Branchemeeting 2019.

Lees onze informatiepagina over de Branchemeeting.

Of ga u direct hier aanmelden.

Alle berichten in: Branchemeeting