Aanmelden voor Branchemeeting 2019

aanmelden voor Branchemeeting 2019 in Nunspeet, Branchemeeting 2019

Een aantal zorgprofessionals is u al voorgegaan. Maar ook u kunt zich nog aanmelden voor Branchemeeting 2019. Dit netwerk- en bijscholingsmoment vindt plaats op 10 oktober vanaf 18.30 uur in Zalencentrum De Pineta in Nunspeet.

Het netwerk Palliatieve zorg Noordwest-Veluwe en Hospice De Regenboog in Nunspeet werken voor de vierde keer samen aan de organisatie van de Branchemeeting. De afgelopen jaren hebben we al veel enthousiaste reacties gehad op dit bijscholingsmoment.

Thema en sprekers

Het thema is dit jaar ‘Angst, een moeilijke vangst’. Dr. Everlien de Graaf zal ingaan op de resultaten van een recent gehouden onderzoek naar angst in de palliatieve fase vanuit het perspectief van de patiënt, naaste en de zorgverlener. In een actieve werkvorm wordt besproken hoe deze nieuwe kennis kan bijdragen aan het omgaan met angst in de dagelijkse zorgverlening. Gon Uyttewaal zal in haar bijdrage inzoomen in het verschijnsel angst vanuit het perspectief van de verpleegkundige. Tenslotte zal drs. Margriet Sprong het hebben over hoe angst en spiritualiteit elkaar raken en dus ook beïnvloeden.

Aanmelden en informatie

Omdat er voor deze avond accreditatiepunten zijn aangevraagd bij de V&VN verloopt de uiteindelijke registratie voor deze bijeenkomst op de website van het Netwerk Palliatieve Zorg Noordwest-Veluwe. Hierdoor kunt u zich ook alleen persoonlijk aanmelden, niet met een heel team tegelijk.
U kunt rechtstreeks naar het inschrijfformulier.
Op deze pagina kunt u eerst nog meer informatie lezen en vandaar doorklikken naar het inschrijfformulier.

Datum: 10 oktober 2019 
Tijdstip:18.30– 21.15 uur
Locatie: Zalencentrum De Pineta, Elspeterweg 6, in Nunspeet.
Kosten: € 15,00
Informatie: info@hospicenunspeet.nl en 0341- 250962.
Aanmelden voor Branchemeeting 2019

Wijst u uw collega’s ook op dit bijscholingsmoment? Hier kunt u het programma en uitnodiging downloaden.

Alle berichten in: Branchemeeting