Zomervrijwilligers gezocht

vacature zorgvrijwilliger

Zomervrijwilligers gezocht voor Hospice De Regenboog. In juni, juli en augustus kunnen we een helpende hand gebruiken! Veel van onze vaste vrijwilligers willen namelijk ook even op vakantie in de zomermaanden.

We zoeken:

• 2 zorgvrijwilligers
  • 2 gastvrouwen/gastheren
  • 1 kookvrijwilliger

Ben je op zoek naar een tijdelijke uitdaging en een zinvolle tijdsbesteding in een maatschappelijke organisatie?

Houdt je van

• mensen;
  • van zorgen en/of koken.

En leef je vanuit de bijbel?

Dan is dit vrijwilligerswerk wat voor jou.

In een paar woorden de functies:

Als zorgvrijwilliger ondersteun je de verpleegkundige en trek je samen op in de zorg voor de gasten.
Als gastvrouw/heer ontvang je het bezoek, regelt de koffie en thee. Ook handel je de binnenkomende telefoontjes af.
En de kookvrijwilliger verzorgt de warme maaltijd rond 12 uur in het hospice.

Voor meer informatie over deze vrijwilligersfuncties verwijzen we graag naar de website.

Is het wat voor jou? Neem geheel vrijblijvend contact op met Dieneke Loosman, coördinator, via dloosman@hospicenunspeet.nl . Op donderdag en vrijdag is zij ook telefonisch te bereiken via 0341-250962.

Wil je deze vacature uitprinten en ergens op een prikbord hangen, gebruik dan deze pdf.

Alle berichten in: Nieuws