In de periode van 20 juli tot 1 september 2019 kunnen we vanwege de vakanties van vrijwilligers zomervrijwilligers gebruiken. Vandaar: zomervrijwilligers gezocht.

Heb jij hart voor mensen in de laatste levensfase en wil je werken in een huiselijke omgeving? Herken jij je in onze christelijke levensvisie en ben je kerkelijk betrokken? Dan ben jij misschien degene die wij graag in de zomerperiode de handen uit de mouwen zien steken in ons hospice in Nunspeet.

In de periode van 20 juli tot 1 september zoeken we een aantal zomervrijwilligers die minimaal twee weken willen werken als zorgvrijwilliger of als gastvrouw. En dan in die weken minimaal 3 diensten per week (zo’n 4 uur per dag).
Maak een vrijblijvende afspraak met Dieneke Loosman. Je kunt haar op donderdag en vrijdag bereiken via (0341-250962) of via de e-mail. (klik)

Hier vind je meer informatie over werken in ons hospice.

Zomervrijwilligers gezocht voor Hospice Nunspeet
Getagd op: