In Hospice De Regenboog verzorgen we zieke mensen met een korte levensverwachting. 24 uur per dag is er een verpleegkundige aanwezig die de eindverantwoordelijkheid heeft. Naast de verpleegkundige werken we met een groot team vrijwilligers die deze zorg aanvullen. Samen willen we zo goed mogelijk voor de gasten en naasten zorgen. In de maanden juni, juli en augustus gaan er veel vrijwilligers met vakantie.

Voor deze drie maanden zoeken we vrijwilligers voor de volgende taken:

• Gastvrouw/heer;
  • Zorgvrijwilligers;
  • Kookvrijwilligers.

Denk je dat dit wat voor je is? Of zou je meer willen weten wat de taak precies inhoudt?

En zou je per week 2 à 3 keer een dienst van 4 uur willen draaien en/of een warme maaltijd kunnen verzorgen tussen de middag?

Dan gaan we graag met je in gesprek! Ook als je vragen hebt, bel of mail geheel vrijblijvend met Corrieke Voerman. Bereikbaar op maandag, dinsdag en woensdagmorgen op 0341-250962 of per e-mail cvoerman@hospicenunspeet.nl

Zomervrijwilligers gezocht voor Hospice Nunspeet
Getagd op: