Van 4 april tot 30 april was Hospice De Regenboog een Covidhospice. Omdat bij huisartsen en het ziekenhuis een daling te zien is van het aantal mensen met een corona besmetting kan ook ons hospice weer afschalen.

In deze intensieve periode mochten we voor een aantal gasten met covid-19 zorgen. We zijn blij dat we dit hebben kunnen doen. En we zijn natuurlijk nog gelukkiger dat het virus lijkt af te vlakken.

Op dit moment nemen we weer gasten op zonder een (verdenking van) coronabesmetting. Ons gebouw is geschikt om gelijktijdig ook patiënten mét een (verdenking van) coronabesmetting op te nemen.

We blijven ons houden aan de veiligheidsmaatregelen die het RIVM en de overheid hebben vastgesteld. Dus dat betekent dat we ook meegaan in de versoepelingen die mogelijk zijn. Hoe we de maatregelen in ons hospice vormgeven bespreken we met de contactpersonen van onze gasten. Als u vragen heeft als u op visite wilt komen, kunt u hen daarnaar vragen. Natuurlijk kunt u ook ons hospice even bellen voor de actuele stand van zaken.

Weer open voor gasten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *