We zoeken verpleegkundigen in Nunspeet

vacatures voor verpleegkundigen in nunspeet, we zoeken verpleegkundigen in nunspeetWe zoeken verpleegkundigen in Nunspeet. Momenteel zijn we op zoek naar nieuwe verpleegkundigen voor ons mooie hospice in Nunspeet. Omdat er een collega vertrokken is die voornamelijk nachtdiensten werkte lijkt het logisch dat we nu zoeken naar een ‘nachtzuster’.

Door het vertrek van een tweede collega zoeken we ook een verpleegkundige die alle diensten wil draaien. Dus dat betekent ook dat we nu op zoek zijn naar twee verpleegkundigen en dat beide functies gecombineerd kunnen worden.

Neem contact op via de contactgegevens die in de vacaturetekst staan om te kijken of jouw wensen bij de onze passen.

Overigens, we zoeken ook een nieuw bestuurslid voor de Stichting Vrienden van het hospice.