Tijdens de kerstreceptie van Hospice De Regenboog werden alle vrijwilligers verrast door het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet. Wethouder Van de Bunte uitte zijn waardering voor vrijwilligers van het hospice in Nunspeet.

Afgelopen 7 december was het de Dag van de Vrijwilliger. Coördinator Corrieke Voerman en de verpleegkundigen hadden alle vrijwilligers van het hospice genomineerd. Dit was te veel voor de gangbare bijeenkomst in het gemeentehuis.

Daarom kwam Marit Hofman van het Servicepunt met wethouder Van der Bunte ‘onverwachts’ langs op de kerstreceptie om hun woord van waardering uit te spreken voor al het vrijwilligerswerk in en buiten het hospice, voor en achter de schermen.

Marit Hofman en Mark van de Bunte kwamen niet met lege handen. Namens de gemeente Nunspeet kwam er een heerlijke koffietafel mee van Bakkerij en Lunchroom Uniek. Deze blijk van waardering voor vrijwilligers van het hospice werd goed ontvangen.

Waardering voor vrijwilligers