Ons vaste team van vrijwilligers kan versterking gebruiken. Ook zijn we op zoek naar vrijwilligers voor de zomerperiode.

Wie zijn wij

In Hospice De Regenboog verzorgen we zieke mensen met een korte levensverwachting. Gedurende 24 uur per dag is er een verpleegkundige aanwezig. Deze verpleegkundige wordt iedere dag ondersteund door verschillende vrijwilligers. Samen willen we zo goed mogelijk voor de gasten en hun naasten zorgen.

Vaste vrijwilligers

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om een verse maaltijd te bereiden. Als kok of kookster ben je gemiddeld 1x in de week tussen 11.00 en 13.00 uur aanwezig (en af en toe in een weekend) om de maaltijd te bereiden. De boodschappen worden in de regel gedaan door een andere vrijwilliger.

Daarnaast zijn we op zoek naar een gastvrouw of – heer. In jouw rol geef je de huiselijkheid van het hospice vorm door de gasten en hun naasten gastvrij te ontvangen. In de regel heb je 1x in de week een dienst van 4 uur en af en toe in een weekend.

Vrijwilligers voor de zomerperiode

We zoeken voor de maanden juni, juli en augustus vrijwilligers voor de functie van:

• Gastvrouw/heer;
  • Zorgvrijwilliger;
  • Kookster/kok.

De rol van gastvrouw en kookster staan hierboven al wat uitgelegd. Een zorgvrijwilliger ondersteunt de verpleegkundige bij de zorgtaken. Ervaring in de zorg is gewenst.

Voor de zorgvrijwilliger en gastvrouw gaat het gaat om diensten van 4 uur, voor de koker gaat het om ongeveer 2 uur. Het zou mooi zijn als je minimaal twee diensten in de week kan draaien.

Informatie

Heb je belangstelling of wil je weten wat voor taken horen bij de functies dan kom ik graag met je in contact. Op deze pagina kan je meer over onze organisatie lezen. Voor informatie over deze taken kun je bellen met een coördinator via 0341-250962. Solliciteren kan via info@hospicenunspeet.nl.

Vrijwilligers voor de zomerperiode en daarbuiten.