Verblijf in het hospice van Nunspeet

De gastenkamers met eigen sanitair zijn onder andere voorzien van een elektrisch verstelbaar bed, telefoon, stereoset en een koelkastje. Er is een aansluiting voor televisie. U heeft voldoende ruimte om persoonlijke spullen mee te nemen.
De gastenkamers hebben allemaal een terras op het zuiden.

Naast de ingang van het hospice bevindt zich de gezellige woonkamer waar u gebruik van kunt maken. We willen hierbij vermelden dat we vanaf 1 juli 2020 een rookvrij hospice zijn. Roken mag buiten in de tuin en op het terras van de gastenkamer.

Keuken

De keuken is de centrale plaats van het huis. Veel mensen schuiven aan bij de keukentafel. Ook familie en ander bezoek is daar van harte welkom. De maaltijden worden in onze eigen keuken bereid. De gasten kunnen aangeven wat zij graag willen eten. Ook naasten kunnen in overleg gebruik maken van een maaltijd.

Centrale badkamer

Op de gastenkamers is eigen sanitair met een douche. In de centrale badkamer staat een whirlpool. De badkamer is volledig gericht op comfort.

Stilteruimte

De stilteruimte is een rustige, stille plek waar u zich, eventueel samen met de pastor of familie, terug kunt trekken. In deze ruimte kunt u ook zitten om te lezen.

Bezoek tijdens uw verblijf in het hospice

Bezoek is van harte welkom in het hospice. Wij hebben geen speciale bezoektijden. Wel vinden we het fijn als er tussen 13.00 en 15.00 uur een rustmoment is. Ook huisdieren mogen op bezoek komen.

Bekijkt u de foto’s voor een indruk van de gastenkamers, de woonkamer en de tuin.