Op maandag 11 februari 2019 komt mevrouw Esmé Wiegman spreken over ‘voltooid leven en volwaardig ouder worden’ tijdens Van Betekenis’ in Nunspeet.

Praten over voltooid leven in Nunspeet

Onder de naam Van Betekenis organiseert Hospice Nunspeet in samenwerking met wisselende partijen interactieve informatieavonden over onderwerpen rond het thema palliatieve zorg. Elk onderwerp rouleert langs de verschillende woonkernen rond Nunspeet.
In Nunspeet werken we samen met Het Venster en Stichting Welzijn Nunspeet.

Praten over voltooid leven in Nunspeet

Steeds meer mensen ervaren hun leven als ‘voltooid’. Maar wat betekent dat nu eigenlijk? Het is een feit dat een mensen die hun leven als zinvol ervaren minder snel toekomen aan de gedachte dat hun leven voltooid is.

Het is goed om te praten over dit onderwerp. Daarom gaan we praten over voltooid leven in Nunspeet. Mevrouw Esmé Wiegman is directeur-bestuurder van de Coöperatie Palliatieve Zorg Nederland. Voorheen was ze directeur van NPV – Zorg voor het leven.

Aanmelden voor de informatieavond op 11 februari 2019

De informatieavond ‘Van Betekenis wordt gehouden op 11 februari 2019 in Veluvine, F.A. Molijnlaan 186 in Nunspeet. Deze voor u kosteloze avond begint om 19.30 uur en zal om 21.00 worden afgesloten. Vanaf 19.30 bent u van harte welkom.

Aanmelden is verplicht, zodat we tijdig een grote zaal kunnen opzoeken. In het formulier hieronder kunt u aangeven met hoeveel mensen u komt. Uw aanmelding wordt naar Welzijn Nunspeet gestuurd. U kunt ook rechtstreeks e-mailen via info@welzijnnunspeet.nl

Ja, ik kom praten over voltooid leven in Nunspeet!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Aanmelding informatieavond 11 februari 2019

Ik kom met zoveel personen: (als u alleen komt vult u niets in)

Ik had ook een specifieke vraag waar ik graag een antwoord op zou horen

Uw gegevens worden verwerkt conform het
Privacy statement van Welzijn Nunspeet.
Uw gegevens blijven niet achter in deze website.
Dat vind ik prima

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Informatieavond 11 februari
Getagd op: