Vacatures voor verpleegkundigen

Momenteel hebben we een vacature voor verpleegkundige in Hospice De Regenboog in Nunspeet.  Het gaat met name om nachtdiensten.

Hospice de Regenboog te Nunspeet biedt palliatieve terminale zorg. Deze zorg wordt uitgevoerd door een bevlogen team van verpleegkundigen en veel vrijwilligers. Zij werken vanuit een christelijke levensovertuiging, waarbij de kernwaarden respect, betrokkenheid, deskundigheid en gastvrijheid duidelijk naar voren komen. Het verpleegkundig team in Hospice De Regenboog wordt ingezet door PrivaZorg Apeldoorn.

Om de continuïteit van onze zorg te kunnen waarborgen zijn we op zoek naar

Verpleegkundige niveau 4 of 5

Wij vragen:

• Een verpleegkundige (niveau 4 of 5 ) bij voorkeur met ervaring binnen de oncologisch en/of palliatieve zorg
  • Dat je zelfstandig kunt werken
  • Iemand voor de nachtdiensten
  • Een open en flexibele houding
  • Dat je in staat bent een werkrelatie aan te gaan met vrijwilligers
  • Een christelijke levensovertuiging en meelevend zijn in een eigen kerkelijke gemeente

Wij bieden:

• Een fijne werkplek met enthousiaste collega’s (verpleegkundigen en vrijwilligers)
  • Ondersteuning d.m.v. scholing, intervisie en teamoverleg