Vacatures voor verpleegkundigen

Momenteel hebben we vacatures voor verpleegkundige in Hospice De Regenboog in Nunspeet. We zoeken een collega die voornamelijk nachtdiensten wil gaan werken en een collega die in alle diensten haar/zijn bijdrage wil leveren. Omdat beide functies ook gecombineerd zouden kunnen worden noemen we in de tekst niet het aantal beschikbare uren.

Hospice de Regenboog te Nunspeet biedt palliatieve terminale zorg. Deze zorg wordt uitgevoerd door een bevlogen team van verpleegkundigen en veel vrijwilligers. Zij werken vanuit een christelijke levensovertuiging, waarbij de kernwaarden respect, betrokkenheid, deskundigheid en gastvrijheid duidelijk naar voren komen. Het verpleegkundig team in Hospice De Regenboog wordt ingezet door PrivaZorg Apeldoorn.

Om de continuïteit van onze zorg te kunnen waarborgen zijn we op zoek naar twee

Verpleegkundige niveau 4 of 5

Wij vragen:

• Een verpleegkundige (niveau 4 of 5 ) bij voorkeur met ervaring binnen de oncologisch en/of palliatieve zorg
  • Dat je zelfstandig kunt werken
  • Een open en flexibele houding
  • Dat je in staat bent een werkrelatie aan te gaan met vrijwilligers
  • Een christelijke levensovertuiging en meelevend zijn in een eigen kerkelijke gemeente

Lees de complete vacaturetekst van de verpleegkundige voor de nachtdiensten.

Lees de complete vacaturetekst van de verpleegkundige voor alle diensten.

Informatie

Neem contact op met Mario Meijering van PrivaZorg Apeldoorn om je te laten informeren over het werken via PrivaZorg: tel. 055 – 3560712, mario@privazorgapeldoon.nl

Voor informatie over het hospice kun je bellen met Gerda Bronkhorst, directeur, tel. 0341 – 250962 info@hospicenunspeet.nl