We hebben een vacature voor zorgvrijwilliger binnen Hospice De Regenboog. Ben je op zoek naar een:

  • Nieuwe uitdaging;
  • Zinvolle tijdsbesteding in een maatschappelijke organisatie;
  • Houd je van mensen;
  • Houd je van zorgen;
  • Leef je vanuit de bijbel?

Dan is deze functie wat voor jou, want wij zijn op zoek naar een zorgvrijwilliger.

In het hospice verzorgen we zieke mensen met een korte levensverwachting. 24 uur per dag is een verpleegkundige aanwezig. Als zorgvrijwilliger ondersteun je de verpleegkundige en trek je samen op, in een dienst van 4 uur.

Het hospice is een plek waar een lach en een traan dicht bij elkaar liggen. Het is een plek waar je veel kan geven, maar waar je ook veel ontvangt aan kennis over hospicezorg en mooie ervaringen in de zorg. 
Onze insteek is om onze gasten een mooie dag aan te bieden door er te zijn, een praatje te maken of iets te doen wat de gast nog heel graag wil. We werken in een team van verpleegkundigen en vrijwilligers waarin we op elkaar kunnen rekenen.

Voel jij je aangetrokken, maar ervaar je toch nog een drempel dan behoort het tot de mogelijkheden om een keer te komen kijken en kennis te maken met het hospice.

Informatie over de vacature zorgvrijwilliger? Neem geheel vrijblijvend contact op met Corrieke Voerman, vrijwilliger coördinator, via cvoerman@hospicenunspeet.nl of op maandag en dinsdag via 0341-250962. Informatie is ook te vinden op www.hospicenunspeet.nl

Vacature zorgvrijwilliger in PDF

Vacature zorgvrijwilliger
Getagd op:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *