Op 21 november 2017 is er een Informatieavond vrijwilligerswerk terminale thuiszorg Oldebroek. Tijdens deze avond kunt u zich geheel vrijblijvend laten informeren over vrijwilligerswerk voor de nieuw op te richten vrijwillige terminale thuiszorgorganisatie De Regenboog Oldebroek.

De avond wordt gehouden in Kulturhus de Talter, Stouwdamsweg 4 in Oldebroek om 19.30 uur.

Hospice De Regenboog

In hospice De Regenboog Nunspeet worden mensen uit de gemeenten Oldebroek, Elburg en Nunspeet opgenomen als het ziekenhuis niet meer hoeft en het thuis niet gaat of niet wenselijk is. De levensverwachting is dan minder dan drie maanden.

Terminale thuiszorg Oldebroek ook De Regenboog

Wanneer iemand graag thuis wil blijven is ondersteuning van mantelzorgers en vrijwilligers noodzakelijk. De NPV in Oldebroek gaat incidenteel al in op vragen voor de thuissituatie. De behoefte wordt gevoeld om dit structureel te gaan doen. Vandaar dat er samenwerking gezocht is met hospice De Regenboog.

Tijdens de informatiebijeenkomst, die om 19.30 uur begint, vertellen we u graag meer over dit vrijwilligerswerk. U kunt die avond ook een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek.

Graag tot ziens. Voor meer informatie: tel. 0341 25 09 62; vragen naar Corrieke Voerman of Joke Overeem.

Informatieavond vrijwilligerswerk terminale thuiszorg Oldebroek