Stichting Roparun steunt Branchemeeting 2017 en maakt het mogelijk dat we 70 palliatieve boxen kunnen uitdelen aan de deelnemers aan de branchemeeting.

Op 12 oktober staan er 70 palliatieve boxen te wachten op de deelnemers aan de branchemeeting. Net als vorig jaar mag iedere instelling er in eerste instantie één meenemen. Als er over zijn kunnen we ze verder verdelen maar gezien het aantal deelnemers is dat niet van toepassing.

Palliatieve box

Stichting Roparun steunt Branchemeeting 2017 met 70 palliatieve boxenVorig jaar deelden we deze palliatieve boxen ook uit. Deze box is een initiatief van Willeke de Pagter en Mandalie Bulten die al meer dan tien jaar werkzaam zijn als verpleegkundigen in het Sint Jans Hospice de Casembroot in Middelburg. Op hun website zie je wat ze beogen met de palliatieve box en wat er precies in zit. Het mooie is dat ze met die palliatieve box ondertussen ook vrouwen in Albanië kunnen steunen die de geur absorberende zakjes maken die in de box worden aangeboden. Op deze pagina zie je hoe je de box ook zelf kunt bestellen.

Stichting Roparun steunt Branchemeeting 2017

“De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker”, zo staat op www.roparun.nl te lezen. Een team bestaat uit maximaal acht lopers die allemaal gemiddeld zo’n 1,5 marathon rennen. Plus nog de ondersteunende diensten die nodig zijn bij zo’n happening.

Stichting Roparun steunt Branchemeeting 2017 dus met 70 palliatieve boxen. Mogelijk gemaakt door de sportieve inzet van de estafettelopers.

Ben je zelf ook in voor zo’n sportieve uitdaging dan kan je eens kijken op hun website hoe je zo’n team kan samenstellen. Maar vergis je niet, er wordt behalve rennen ook nog een andere inspanning verwacht waar mee je als team geld ophaalt voor de goede doelen.

De Roparun van 2018 wordt gelopen op 19 t/m 21 mei 2018 en dat is op het moment van schrijven nog 222 dagen en 1 uur en 12 minuten.

Palliatieve box meenemen

We rekenen een beetje op jullie medewerking bij het verdelen van de palliatieve boxen. Omdat er van verschillende organisaties meerdere zorgverleners komen is het fijn als er per organisatie in eerste instantie één box wordt meegenomen. Als er dan na afloop nog boxen zijn dan is het prettig als je elkaar onderling de boxen gunt. Ofwel, als je weinig direct patiëntencontact hebt dan is het ook niet heel nuttig om meerdere boxen mee te nemen.

Naar overige berichten over Branchemeeting 2017

Vacatures

 

 

Stichting Roparun steunt Branchemeeting 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *