Vacature voor facilitair medewerker

Hospice De Regenboog in Nunspeet is op zoek naar een

Facilitair medewerker voor 5 uur per week (2 keer 2,5 uur).

Het hospice in Nunspeet is een zelfstandige zorgvoorziening voor mensen in de laatste levensfase. 24 uur per dag zijn er professionele verpleegkundigen aanwezig. Naast de verpleegkundigen bieden ook vrijwilligers hulp en ondersteuning.

Met elkaar geven we de gasten van Hospice De Regenboog een waardevolle laatste fase van hun leven door kwalitatief hoogstaande palliatieve zorg en liefdevolle nabijheid. We geven hier invulling aan vanuit de vier kernwaarden: respect, betrokkenheid, gastvrijheid en deskundigheid.

Onze huidige facilitair medewerker gaat minder uren werken en zoekt een nieuwe collega, die ook bereid is waar te nemen tijdens vakanties.

Kern van de functie:

Het verrichten van huishoudelijke taken bij een gast, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de wensen van de gast. En het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden binnen de algemene ruimtes.

De nieuwe collega die we zoeken:

• Is fijngevoelig in het sociale contact met gasten en hun naasten;
  • Kan zelfstandig werken;
  • Heeft een open en flexibele houding;
  • Is in staat een werkrelatie aan te gaan met verpleegkundigen en vrijwilligers;
  • Heeft een christelijke levensovertuiging en is meelevend lid in een kerkelijke gemeente.

Ervaring in het schoonmaakwerk is een pré.

Wij bieden:

• Een fijne werkplek met enthousiaste collega’s (verpleegkundigen en vrijwilligers);
  • Een prachtige groene locatie nabij het centrum van Nunspeet;
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO VV&T.

Voelt u zich aangesproken door deze vacature, stuur dan uw CV en motivatiebrief vóór 17 November 2021 naar gvanderveen@hospicenunspeet.nl.

Download hier de vacaturetekst voor facilitair medewerker in PDF