Voor de nieuwe website zoeken we eigenlijk nog wat nieuwe input. Wie weet kunt u/ kan jij ons daarbij helpen.

Het is geen geheim waarschijnlijk, we zijn hard toe aan een nieuwe website. Het huidige voldoet niet meer aan de eisen en mogelijkheden van deze tijd. Samen met het online marketing bureau Hayona werken we aan een nieuwe website. De laatste teksten worden nog geschreven en dan wordt het tijd voor het overplaatsen van de website. Want dit is ook een goed moment om over te stappen op een nieuwe host.

We zijn nu op zoek naar foto’s en naar ervaringen. We maken er geen wedstrijd van, gewoon een mooi gezamenlijk project.

Foto’s

We zoeken mooie foto’s voor de website. Voorlopig vooral wat foto’s van de buitenkant van het hospice. Bijvoorbeeld mooie hoekjes in de tuin of foto’s van de kerstdecoratie. Foto’s die gemaakt zijn in het hospice zijn ook welkom. Maar ook landschapsfoto’s die kenmerkend zijn voor de natuur rond Nunspee of wie weet maakt u een mooi dorpsgezicht. Belangrijk hierbij:

• Alleen horizontale foto’s
  • Geen duidelijk herkenbare personen op de foto
  • Voor de voorkant van de pagina zoeken we grote foto’s met diepte
  • De foto’s moeten rechtenvrij zijn, dus zelfgemaakt en vervolgens gedoneerd aan het hospice
  • Kom niet extra naar het hospice om daar foto’s te maken. Vanaf de weg rondom het hospice kan uiteraard wel.

Ervaringen

Op de nieuwe website is ruimte voor het delen van ervaringen. We hebben er al een aantal verzameld. Het gaat om een terugblik of een huidige ervaring van nabestaanden van onze gasten. Probeert u zo anoniem mogelijk te schrijven, zodat het niet direct duidelijk is om wie het gaat. Zo nodig zal de webredactie de inschrijvingen verder anoniem maken.

Inzenden

Uw inzending is welkom op het mailadres communicatie@hospicenunspeet.nl. We maken er geen winactie van, maar we kunnen uiteraard de mooiste inzendingen wel mooi uitlichten op Instagram of Facebook. Dit is trouwens een geweldig moment om ons via de sociale media te volgen.

Input gezocht voor nieuwe website