In de serie “Van Betekenis” is er een informatieavond op 2 oktober in Elburg. Hospice De Regenboog, Stichting Wiel en zorgverlening Het Baken organiseren deze avond in dorpshuis t’Huiken. Een interactieve en informatieve avond wat betekent dat er veel ruimte is voor het stellen van uw vragen.

Zorgen voor elkaar, thuis neem je overal mee naar toe

Iedereen wordt geboren in een familie. En binnen die familie, binnen ons gezin van herkomst, leren we veel over het leven. Familie of het ontbreken ervan heeft invloed op ons gedrag en keuzes die wij in het leven maken.

Zorg en ziekte vraagt om keuzes, om verantwoordelijkheid nemen. Zorg en ziekte roept ook voor de omringende familieleden vaak vragen op: wat is informatieavond 2 oktober in Elburg over zorgen binnen familieshaalbaar voor onze familie, welke verwachtingen hebben we van elkaar? Spreken we onze wensen uit en geven we ook onze grenzen aan? Als jij niet zorgt, wie doet het dan wel? Zorg voor elkaar kan binnen families als kostbaar worden ervaren, maar kan ook oude pijn oproepen in de familiekring.

Wat hebben gezinnen en families nodig om met elkaar tot een eerlijke verdeling te komen?

Mw. Dicky de Bruin – Palland, werkzaam onder andere  als vertrouwenspersoon en opgeleid tot contextueel therapeut, denkt met ons na over dit onderwerp.

Locatie en aanmelden

De informatieavond op 2 oktober in Elburg wordt gehouden in Dorpshuis/Kulturhus ‘t Huiken, Lange Wijden 33 in Elburg. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur.

De toegang is gratis.
Aanmelden wordt zeer op prijs gesteld, dat kan via info@hospicenunspeet.nl

Print hier de uitnodiging.

Informatieavond op 2 oktober in Elburg: zorgen voor elkaar en familierelaties