In de serie informatieavonden “Van Betekenis” zijn we op 2 oktober in Elburg en op 5 oktober in Oldebroek. De vraag die we deze avond bespreken is : moeten we altijd behandelen? En wanneer stop je daarmee? We hebben gemerkt dat deze vragen veel leven en er is dan ook altijd veel belangstelling voor dit thema.

Let op, in tegenstelling tot veel andere avonden in deze serie vindt deze informatieavond in Elburg op een donderdag plaats.

Altijd behandelen? Wanneer stop je?

Stel dat je ziek wordt en behandeling is nodig. Er zijn verschillende soorten behandelingen, zoals chemokuren, bestralingen, medicatie. Wanneer begin je aan een behandeling en mag je ook stoppen? Wie bepaalt dat en hoe? Wat als je zelf heel lang door wil gaan of juist niet?informatieavond in Oldebroek op 5 oktober 2017

Wat is kwaliteit van leven voor u? Ga je door tot het niet meer kan, probeer je alles, moet alles wat kan, of heb je daarin een keuze? En hoe gaan artsen en verpleegkundigen hiermee om, bijvoorbeeld op een afdeling oncologie?

Mw. Jeanine de Ruiter, werkzaam als oncologie verpleegkundige in het Sint Jansdal ziekenhuis in Harderwijk,  geeft informatie en denkt met ons na over dit onderwerp. Er is veel ruimte voor gesprek en dus ook voor uw eigen vragen.

Locatie en aanmelden

De toegang van deze avond is gratis. We willen graag dat u zich aanmeldt zodat we ons goed kunnen voorbereiden. Aanmelden kan via info@hospicenunspeet.nl of via 0341 250962.

Deze informatieavond in Oldebroek wordt gehouden in de Rabozaal van Kulturhus De Talter, Stouwdamsweg 4 in Oldebroek. De zaal is open om 19.15 uur, de avond begint om 19.30 uur en om 21.00 uur sluiten we weer af.

5 oktober informatieavond in Oldebroek “altijd behandelen”?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *