In de serie “Van Betekenis” is er op 9 oktober een informatieavond in Nunspeet. Hospice De Regenboog, Het Venster en Stichting Welzijn Nunspeet organiseren deze avond in Veluvine. Een interactieve en informatieve avond wat betekent dat er veel ruimte is voor het stellen van uw vragen.

Alternatieve behandeling bij kanker en chronische ziekte

Aan de hand van een aantal voorbeelden uit de plantaardige geneeskunde en voedingsleer, wordt het thema nader uitgewerkt. Er wordt een brug geslagen tussen reguliere en alternatieve/complementaire behandeling van diverse ziektebeelden.informatieavond in Nunspeet over alternatieve behandelingen bij kanker en chronische ziekte

Drs. J.H.T. Hettema, huisarts in Nunspeet,  denkt met ons na over complementaire (aanvullende) behandeling bij kanker en chronische ziekte. U bent van harte welkom met de vragen die bij u leven. Er is voldoende ruimte voor gesprek tijdens deze informatieavond in Nunspeet.

Locatie en aanmelden

Deelname aan deze avond is kosteloos. De avond wordt gehouden in Veluvine, F.A.Molijnlaan 186 in Nunspeet. De zaal is open om 19.15 uur en we beginnen om 19.30 uur. Om 21.00 uur sluiten we de avond weer af.

Aanmelden kan tot 2 oktober via info@hospicenunspeet.nl of via 0341 – 250962.

BLIJF NIET MET VRAGEN ZITTEN.
LAAT U INFORMEREN VOOR NU OF VOOR LATER.
U BENT VAN HARTE WELKOM!

9 oktober informatieavond in Nunspeet over alternatieve behandelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *