5 maart Informatieavond in Elburg: moeten we altijd behandelen?

In de serie informatieavonden “Van Betekenis” zijn we op D.V. 5 maart in Elburg. De vraag die we deze avond bespreken is : Moeten we altijd behandelen? Mag er een moment zijn dat je hiermee stopt en wie bepaalt dat?  We hebben gemerkt dat dit vragen zijn die veel mensen bezig houden en het goed is hier met elkaar bij stil te staan. Niet alleen wanneer wij ziek zijn, maar ook juist wanneer wij nog gezond zijn!

Deze avonden worden georganiseerd door Het Baken, WIEL en Hospice De Regenboog.

Mw. Jeanine de Ruiter, werkzaam als Oncologie verpleegkundige in het Sint Jansdal ziekenhuis te Harderwijk geeft informatie en denkt met ons na over dit thema. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen.

Locatie en aanmelden

De toegang tot deze avond is gratis. We vinden het fijn als u zich aanmeldt zodat we ons goed kunnen voorbereiden. Aanmelden kan via onderstaand formulier of via 0341 250962.

Deze informatieavond wordt gehouden in het Multifunctioneel Centrum Het Huiken, Lange Wijden 33 in Elburg. De avond is van 19:30u tot 21:00u. U bent welkom vanaf 19.15 uur.

Aanmelden voor de informatieavond op 5 maart in Elburg

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Aanmelding informatieavond 5 maart 2018

Ik kom met de volgende personen (als u alleen komt vult u niets in)

Ik had ook een specifieke vraag waar ik graag een antwoord op zou horen

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.