Hospice de Regenboog in Nunspeet houdt open dag op 13 oktober 2018

Hospice de Regenboog in Nunspeet houdt open dag op 13 oktober 2018. Zoals ieder jaar gebeurt dat in de week van de palliatieve zorg.

Op zaterdag 13 oktober 2018 is er D.V. weer een open dag in Hospice de Regenboog. U bent van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen.

Door een bezoek aan het hospice te brengen kunt u rustig eens kijken wat een opname in het hospice inhoudt en welke mogelijkheden er zijn.

We informeren u graag over het werk van vrijwilligers en verpleegkundigen. Professionals en vrijwilligers werken samen aan goede zorg voor onze gasten. We zijn momenteel op zoek naar nieuwe zorgvrijwilligers en een kookvrijwilliger.

Tijdens de open dag zijn er verschillende lekkernijen, kaarten en andere producten te koop. Ook kinderen zijn van harte welkom! De koffie staat voor u klaar tussen 10.00  en 13:00 uur.

We laten u graag het hospice zien.