Directeur van hospice De Regenboog draagt fakkel over

Op 1 februari 2018 heeft mw. Gerda Bronkhorst de fakkel overgenomen van mw. Joke Overeem-Prins als directeur van hospice De Regenboog.

Mw. Bronkhorst (43) is werkzaam geweest als oncologie verpleegkundige werkzaam in het UMC Radboud in Nijmegen. Ook is zij als verpleegkundig consulent verbonden aan het Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL).

Mw. Overeem was vanaf de start in 2009 betrokken bij hospice De Regenboog. Samen met alle medewerkers heeft zij een professionele organisatie kunnen realiseren. Een zorgzaam thuis waar veel mensen betrokken, deskundige en gastvrije zorg en begeleiding ontvangen hebben vanuit de kernwaarde respect. Mw. Overeem maakt gebruik van de pré pensioen regeling.

Als bestuur hebben we vertrouwen in de nieuwe directeur van hospice De Regenboog. Ook de komende tijd willen we er zijn voor onze burgers uit de regio.