Bij ons kunt u de cd kopen van Arjan en Edith Post

Houdt u van trompet en orgelmuziek? In ons hospice kunt u een cd kopen van Arjan & Edith Post. Ondersteund door Wim Magré aan het orgel spelen zij mooie liederen. Met de cd kopen in hospice de regenboogaankoop van deze cd steunt u Hospice De Regenboog in Nunspeet.

We voelen ons gedragen in de regio en zijn blij met acties en initiatieven die voorzien in aanvullende middelen voor onze kleinschalige voorziening. Deze artiesten komen ook uit onze regio en daarom vinden we het fijn dat u ons kunt steunen door het kopen van deze cd.

De cd is opgenomen in de Evangelische Lutherse kerk in Den Haag en staat vol geliefde psalmen en geestelijke liederen.

Zo beluistert u bijvoorbeeld het lied ‘Samen in de naam van Jezus’ in een arrangement van H. vd Maten, maar ook de Fantasie-Toccatine: psalm 33 van J. Zwart, psalm 108 van K.J. Mulder.

De CD kost minimaal  €10,00. U kunt hem bestellen via het formulier hier onder of door een mail te sturen naar ons info adres. Twee cd’s voor €17,50 Als u wilt dat we de cd gaan opsturen dan komen er €2,50 verzendkosten bij.

Alle nummers;

1. Samen in de naam van Jezus – arr. h. v.d. maten
2. Hij die rustig en stil – D.B. Towner – arr. E. Post
3. Zie ons wachten aan de stromen – G.H. Bates – arr. E. Post